Gå til indhold

Den lægelige videreuddannelseTil Region SyddanmarkTil forsiden

Den Lægelige VidereuddannelsepilBasisuddannelsepilInformation til læger, der skal vælge KBU sommer 2021

Information til læger, der skal vælge KBU sommer 2021

Kære kommende KBU-læge

På grund af Corona situationen har Region Syddanmark valgt ikke at afholde et fysisk informationsmøde forud for jeres valg af KBU-forløb.

Vi vil dog gerne prøve at give dig nogle af de informationer, du ellers ville have fået på informationsmøde, og som du måske kan have gælde af at kende, før du vælger forløb:
 

• Vejledning i valg af forløb i den kliniske basisuddannelse anden runde 2021 (SSTs hjemmeside) – praktisk fremgangsmåde vedr. valg af KBU-forløb, vigtige tidsfrister mv.
• KBUpjece (pdf) – informationsmateriale fra Yngre Læger


Vi vil anbefale dig at læse al informationen grundigt igennem, og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Videreuddannelsessekretariatet, Mikael Bruun, tlf. 7663 1814.

Hvis du har spørgsmål til IT-systemet www.basislaege.dk, skal du rette henvendelse til Videreuddannelsesregion Nord, som er systemadministrator. Kontaktinfo: telefon 7841 0780, mail kbu@stab.rm.dk.
 

Hvis du vil vide mere om KBU på de enkelte sygehuse, kan du finde oplysninger her:

KBU på OUH
KBU på Sygehus Lillebælt
KBU på Sygehus Sønderjylland
KBU på Sydvestjysk Sygehus
KBU i Psykiatrien i Region Syddanmark

 

Vi prøver at arrangere en Webex/Zoom-session for de enkelte sygehuse. Så snart der er oplysninger om de nærmere tidspunkter, vil I blive informeret via SDUs infoblack board.
Pt. er der planlagt møde for Sygehus Lillebælt torsdag d. 25/3 2021 kl. 14-15.


Siden er sidst opdateret 24-3-2021
Sundhedsuddannelser